Fogbeültetés azonnal terhelhető implantátum segítségével »
Gyógyító lézer terápia gyulladás, allergia, izületi fájdalom, műtéti hegek eltüntetésére »

10 lépés az Ön tökéletes mosolyáért1. Kezdje szájhigiéniás kezeléssel!

Keresse fel az ArsMed Fogászatát egy teljeskörű szájhigiéniás kezelésre! Az ultrahangos fogkőeltávolítással megelőzheti fogai szuvasodását, ínye begyulladását. Az ezt követő sópolírozás (air-flow) a legkisebb zománcbarázdákból is eltünteti a színeződéseket.

2. Szeretné mosolyával megnyerni a világot?

Lehengerlő lesz a mosolya, ha kifehérítjük fogait rendelőnkben a BEYOND fogfehérítő lámpás rendszerünkkel.

3. Cseréltesse ki régi amalgám töméseit!

Az amalgám a mai fogászatban átadta helyét a modern kompozit és porcelán alapanyagoknak. Az amalgám tömések cseréje azért is célszerű, mert a belőlük a szervezetbe jutó fémek (higany) káros hatásokat fejtenek ki. A rendelőnkben a biológiai fogászaton keretein belül végezzük az amalgám kivezetéseket. Cseréltesse ki régi töméseit, hogy fogai egészségesebbek és esztétikusabbak legyenek.

4. Ne hagyja, hogy letört fogai letörjék!

Jöjjön el az ArsMed Fogászatára, ahol hozzáértő fogorvosaink kipótólják letört fogait a hozzájuk illő fehér színű fogfelépítő anyaggal. Számtalan lehetőség közül választhat: direkt héj fehér (kompozit) tömőanyaggal illetve indirekt grádia, kompozit vagy cirkónium héj.

5. Porcelán héjjal a hollywoodi mosolyért.

Cirkónium, grádia és kompozit héjakkal eltüntethetőek a formai hibák vagy elszineződések. Az eredmény: csodálatosan ragyogó, természetes hatású fogsor.

6. Ügyeljen fogínye egészségére!

Ha ínye megmagyarázhatatlan okok miatt el kezd visszahúzódni, vagy ínybetegsége van, konzultáljon parodontológus, gnatológus és ínysebész kollégánkkal a megoldás érdekében!

7. Szerezze vissza önbizalmát! Cserélje le régi koronáit esztétikus, természetes hatású koronákra!

Helyettesítse régi, elszineződött, elsötétült szélű koronáit és hídjait a legmodernebb, fémmentes cirkónium, ragyogóan fehér, vállas kidolgozású koronákkal. Kérje fogorvosunk tanácsát, hogyan érheti el a legoptimálisabb eredményt a tökéletes mosolyhoz.

8. Fogbeültetéssel irány a XXI.század!

Lépjen be ön is velünk az új évezredbe a modern fogászat vívmányainak segítségével. A műgyökérbeültetés ma már mindenki számára elérhető valóság. Már nem kell ép fogakat hídak kedvéért lecsiszolni, és szakíthat a kivehető fogpótlás kellemetlenségeivel is. Mozgó kivehető pótlásait mini implantátumokkal stabilizálhatjuk, melyek behelyezéséhez nincs szükség az íny felvágására és varrat behelyezésére.

9. Olvassa el részletesen az ArsMed Fogászata által kínált kezelések leírásait!

Döntése megkönnyítése érdekében kezeléseinkről részletesen olvashat további oldalainkon. Megismerheti orvosainkat, módszereinket, rendelőinket és árainkat.

10. Kérjen időpontot még ma! Hívjon minket vagy küldjön emailt nekünk!

Fogorvosaink és munkatársaink szeretettel várják Önt, hogy megoldhassák fogászati problémáit. Mindent megtesznek az Ön csillogóan fehér, és egészségesen tökéletes mosolyáért.