Fogbeültetés azonnal terhelhető implantátum segítségével »
Gyógyító lézer terápia gyulladás, allergia, izületi fájdalom, műtéti hegek eltüntetésére »

ArsMed Mosolyközpont | Székesfehérvár fogászata „Fájdalommentes kezelések, Szakértelem, Empátia” (Arsmed.hu)

ArsMed | In EnglishA legmodernebb technológiai háttérrel felszerelt rendelőnk, szakképzett asszisztenciával és tapasztalt orvosokkal várja Önt Budapest közelében, Székesfehérváron. Számunkra a minőségi, professzionális kezelések mellett fontos, hogy a pácienseink komfortosan érezzék magukat nálunk. Fogászati rendelőnket, minden igényt kiszolgálva, magas színvonalon alakítottuk ki, hogy Önnek az összes fogorvosi kezeléssel kapcsolatos szorongása elszálljon.

Jöjjön velünk egy virtuális sétára, ismerje meg rendelőnket!

Szakképzett fogászati csapatunk - fogorvosok, asszisztensek, specialisták, fogtechnikusok, szájhigiénikusok - egy épületben, egy időpontban, egy célért dolgozik: az Ön egészséges, ápolt és szép mosolyáért. Fogorvosaink klinikai tapasztalattal is rendelkeznek, így speciális problémák esetén (szájsebészet, implantológia, gyökérkezelés stb.) sem jelent problémát az Ön ellátása.

Ismerje meg csapatunkat!

Amennyiben Önnek megtetszett, amit eddig rólunk olvasott, és áraink is érdeklik,itt máris tájékozódhat

 

Új helyre költöztünk!


Cím: 8000 Székesfehérvár, Zámoly köz 5.

( megközelíthető a Havranek út és a Zámoly út felől is)


Böngéssze tovább oldalunkat, ahol tájékozódhat különböző beavatkozásainkról: az esztétikai fogászat, fogfehérítés és implantáció területén. Részletes információkkal gazdagodhat a fogpótlások típusairól, készítési módjairól, megismerheti a 21. század egyik legmodernebb fogpótlási módszerének, az implantációnak folyamatát.