Fogbeültetés azonnal terhelhető implantátum segítségével »
Gyógyító lézer terápia gyulladás, allergia, izületi fájdalom, műtéti hegek eltüntetésére »

Arsmed ArsPoetica: "Végül Ön dönti el, hogy melyik kezelési tervet valósítjuk meg..."

Valamennyi orvosunk, asszisztensünk, munkatársunk egy csapatként, azonos szakmai és emberi elveket vallva dolgozik, minden hozzánk betérő paciens problémáján (akár egy komplikációmentes foghúzásról, akár egy bonyolult implantációs beavatkozásról van szó).

Nap mint nap úgy jövünk az Arsmed Mosolyközpontba dolgozni, hogy tudjuk, Önnek mi fontos, és mely problémáját kell mindig azonos szakmai színvonalon, megértően, proefsszionálisan és komplexen látnunk, kezelnünk és megoldanunk. Éppen ezért az Arsmed Arspoetica szem előtt tartásával dolgozunk az Ön fogászati kezelésén, és ezt nem titkoljuk el, ismerje meg Ön is: 

* Az Arsmed Mosolyközpont Arspoeticája *

"Meggyőződésünk szerint az egészség a magabiztos mosollyal kezdődik.

Orvosaink és asszisztenseink megértően és mindenre kiterjedő figyelemmel kezelik Ön és családja fogászati problémáját. Hiszünk a megelőzés mosolyt megőrző erejében.

Vezető orvosunkat szakmájában komplex szemléletmód, rendelőn kívül pedig jószolgálati tevékenység is jellemzi.  Ez garanciát jelent a profizmusra, a pozitív hozzáállásra, és arra, hogy az egészségmegőrző fogászati megoldásokat személyre szabjuk Önnek. Családja egészsége érdekében specialista orvosaink egymással is rendszeresen konzultálnak.

Hátsági-Horváth Miklós doktor úr általában egy összetett megoldást ajánl problémájára, de azonnal segít megérteni valamennyi aprónak tűnő szakmai szempontot a kezelés megkezdése előtt. Végül Ön dönti el, hogy melyik kezelési tervet valósítjuk meg, melyen a kezelőorvos a paciens beleegyezése nélkül nem változtat. A kezelési terv ütemezését pedig azért egyeztetjük Önnel, hogy nálunk ne érjék pénzügyi meglepetések."

Dr.Hátsági-Horváth Miklós és kollégái várják Önt az Arsmed Székesfehérvár  Mosolyközpontban! 

Ismerje meg szolgáltatásainkat: SZOLGÁLTATÁSOK ITT.

Olvass el mit mondtak, akik már jártak nálunk. RÓLUNK MONDTÁK ITT.

Hiszek Önöknek, máris bejelentkezem: BEJELENTKEZÉS AZONNAL  ITT.