Fogbeültetés azonnal terhelhető implantátum segítségével »
Gyógyító lézer terápia gyulladás, allergia, izületi fájdalom, műtéti hegek eltüntetésére »

Csapatunk

Szakképzett fogorvosaink és nagy tapasztalattal rendelkező fogászati asszisztenseink szeretettel várják Önt Budapest közelében, Székesfehérváron az ArsMed Mosolyközpont fogászaton!

Dr. Hátsági-Horváth Miklós

Dr. Hátsági-Horváth Miklós a fogászati központ vezetője, fog- és szájbetegségek szakorvosa.

"2009-ben szereztem oklevelet a Los Angeles-i UCLA Egyetem Master of Implant Dentistry képzésében. Fő tevékenységi területem az implantológia, a parodontális- és szájsebészet, valamint az esztétikai fogászat. Az International Team for Implantlogy tagja vagyok. Három évig dolgoztam a Budapesti Biotechnológiai Intézetben. Kiemelten fontosnak tartjuk a páciensek személyiségégéhez harmonikusan illeszkedő, igényeiket figyelembe vevő, esztétikus restaurációk készítését. Angol és német nyelven beszélek."

Hátsági doktor úrról nagyon sok jól olvashat itt: Rólunk mondták.

Dr. Lauko Péter

Dr. Lauko Péter fog- és szájbetegségek, a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa. Gnatológus, izületi betegségek specialistája.

"Két évig dolgoztam a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján. A kezelések előtt és alatt is részletesen megbeszéljük pácienseimmel a rájuk váró beavatkozások folyamatát, így esetleges bizonytalanságaikat könnyebben eloszlathatjuk. Angol és német nyelven beszélek." 


dr_kallos_gabriella01.JPG

Dr.Kallós Gabriella fog- és szájbetegségek, a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa.

Fő tevékenységi területem az endondontia, az esztétikai fogászat és a fogpótlás. 2 évig dolgoztam gyermekfogászaton, majd 13 éve dolgozom magán fogorvosként és körzeti fogorvosként. Mind a gyerekekkel, mind a felnőttekkel megtalálom az oldott hangvételt. Kezelés előtt részletesen elmagyarázom a beavatkozásokat. Így a páciensek bizalommal fordulnak hozzám.
Angol nyelven beszélek.

Schieder Márti

Schieder Márti szakasszisztens.

"Barátságos, közvetlen hangvételünkkel igyekszünk megteremteni a sikeres fogászati kezelésekhez elengedhetetlen oldott légkört.
Nagy öröm számomra, hogy egy modern gépekkel felszerelt, korszerű rendelőben, egy fiatal lendületes fogászati csapat tagja lehetek."

Valki Judit

Valki Judit szakasszisztens.

"Mosolygós, kedves, közvetlen hangvételemmel szeretném elérni, hogy a fogászati kezelés a lehetőségekhez képest oldott légkörben és a legkellemesebben teljen. Betegeink bizalommal fordulhatnak hozzám bármilyen fogászati kezeléssel kapcsolatban felmerülő kérdésükkel."

 Szeretne Ön is csapatunk tagja lenni? Figyelje álláshirdetéseinket!


Álláslehetőség:

Fiatal, agilis fogorvos kollégák jelentkezését várjuk!

fogszabályozás, gyermekfogorvos, paradontológus szakirányban


Ismerje meg fogtechnikusainkat, kattintson a képekre:

ArsMed | FogtechnikaSzékesfehérvár belvárosábanArsMed | FogtechnikaSzékesfehérvár belvárosában

 

Partnereink
 

Gróf Dental Fogtechnika

Melkodent Fogtechnikai és Szolgáltató Bt.

PatolcsDent

ArsMed | Székesfehérvár Fogászat |  Straumann
ArsMed | Székesfehérvár Fogászat |  Meisinger