Fogbeültetés azonnal terhelhető implantátum segítségével »
Gyógyító lézer terápia gyulladás, allergia, izületi fájdalom, műtéti hegek eltüntetésére »

Pácienseink véleménye, akik már tudják: „Az egészség a magabiztos mosolynál kezdődik.” (Arsmed.hu)

"Ezen a fogászaton hagyományos fogászatban ritkán elérhető módszerekkel nyújt megoldást speciális problémákra is. A kezelések rendkívüli hatékonysággal megszervezettek, szakszerűek. Ugyanakkor mély emberközpontúság nyilvánul meg a rugalmas időpontnyújtásban, a széleskörű- és közemberek számára is elérhető tájékoztatásban. Hálás köszönet a székesfehérvári ArsMedfogászatnak!" (Dr. Rozmanné Dobrádi Anita)
"Gyors, az átlagos fogászatnál rövidebb várakozási idő jellemzi a székesfehérvári ArsMed fogászatot. Korszerű eszközök, kevesebb fájdalom. Beteg centrikus, figyelmes kezelés." (Kiss László)

 „Az egészség a magabiztos mosolynál kezdődik.” (Arsmed.hu)

Keresse meg speciális fogászati problémáját itt, és tudjon meg többet, pl. a fémmentes pótlásokról, a fogmosásról, fogszuvasodásról, megelőző eljárásokról vagy éppen az ígybetegségek leggyakoribb okairól!

"Színvonalas és magas minőségű szolgáltatást nyújtanak és kedvesek mind a fogorvosok, mind az asszisztensek. Ez jellemzi az ArsMed fogászatot!" (Fehér Miklós)

 

"A budapesti horror árak rádöbbentettek, hogy jobban megéri vidéken megcsináltatni a fogaimat. Székesfehérvár mellett döntöttem, mivel viszonylag közel van Budapesthez, itt kerestem fogorvost. Az ArsMed weboldalát végignézve, ez a fogászat volt a legszimpatikusabb, így itt készítettem el az implantátumaimat. " (Dr. Farkas László, Budapest)

 

Szolgáltatásaink közül ITT máris választhat.

"Egy olyan fogorvossal akartam megcsináltatni az implantátumaimat, aki rugalmas, ugyanakkor alapos munkát végez! Sok fogorvossal volt már dolgom Székesfehérváron, viszont csak eggyel voltam igazán megelégedve! Köszönöm Dr. Hátsági - Horváth Miklósnak!" (Fausztó Péter, Székesfehérvár)
"Külföldön élek, viszont a fogaimat itthon (Székesfehérvár) szerettem volna megcsináltatni. Nagyon örültem, hogy a szabadságból csak két napot kellett fogászaton töltenem. Önök mind a négy rossz fogamat befejezték, pedig mások el sem akarták vállalni a kezelésemet a rövid határidők miatt." (Pintér Miklós)


Keresse meg speciális fogászati problémáját itt, és tudjon meg többet!

"Amikor leesett a korona a fogamról nagyon megijedtem. Azt hittem, hogy több napig fog nélkül maradok. Féltem, hogy esetleg csak Budapesten vállalják el a kezelésemet, de szerencsére Székesfehérváron megtaláltam ezt a fogászatot! Gyorsan és precízen megcsinálták a fogamat, úgy, hogy észre sem lehetett venni, hogy valaha foghiányom volt." (Hajdú Józsefné, Székesfehérvár)

 

"Amikor az ember fogorvoshoz megy, félelmei életre kelnek, melyet még a többiek együtt érző és szánakozó arca is kísér. Ez nem is csoda, hiszen nincs az az ember, aki ne szenvedett volna már a fogfájástól, és bizonyára többen vagyunk úgy, hogy a csukott ajtón át is hallható fogászati fúrónak már a hangja is igen kellemetlenül érint bennünket. Részemről ennek már vége, mivel találtam egy olyan székesfehérvári fogászati rendelőt, ahol olyan szakemberek vesznek körül, akikre rábízhatom magam. Odafigyelnek rám, pontosan tájékoztatnak, hogy egy-egy beavatkozás milyen következményekkel jár, és mindig megtaláljuk a lehető legjobb megoldást. Nem csupán a modern technika, hanem a legbarátságosabb arcok gyűjtőhelye is ez a rendelő, ahol a kedvesség és korrektség veszi körül a betegeket. Ráadásul a környezet is ízléses. Tapasztaltam, hogy a profi orvosok mellett barátságos, segítőkész asszisztencia áll a betegek rendelkezésére. Nem gondoltam volna, hogy az implantáció(ka)t - a rémhírekkel ellentétben - ilyen kíméletesen is meg lehet oldani. Ismeretségi körömben is bátram tudom ajánlani ezt a székesfehérvári fogászati rendelőt, és már csak mosolygok a többiek szánakozva együtt érző arcán, mert tudom, hogy Önökhöz bátran, minden félelem nélkül érkezhet fogászati problémájával a beteg. Nagyon köszönöm az eddigi segítséget, az elvégzett kezeléseket. Munkájukhoz a továbbiakban is kívánok sok sikert és elismerést." (Espár Viola, Székesfehérvár)

 

"Az emberek többsége fél a fogorvosi beavatkozásoktól. A doktornő azonban törekszik a lehető leggyorsabban, a lehető legfájdalommentesebben elvégezni a kezelést és közben a legtöbb tájékoztatást adja a betegeknek. A rendelési idő lehetőséget ad arra, hogy a beteg mindig megtalálja az ő számára ideális időpontot: akár reggel, de még késő este is." (Sasvári Ákos, Székesfehérvár)

 

"Dr. Ágoston Béla egykori szájsebész főorvos javasolta, hogy válasszam fogorvosomnak dr. Hátsági Horváth Miklóst. És valóban jól mondta: alapos, jól felkészült, igényes fogorvosi munkát végez. Nem csalódtam benne. Udvarias, figyelmes és biztosan nem csak velem - hiszen csakugyan rég óta ismerjük egymást - ezt tudom. A belvárosi rendelője is kulturált, jól felszerelt, szép összhatást tesz a betegre. Munkatársa, asszisztense is nagyon kedves, figyelmes teremtés. A megadott időpontokat igyekszenek tartani, már amennyire a kezelés ideje előre meghatározható, ha mégis látható a csúszás, telefonon egyeztetve távolabbi időpontot beszélünk meg. A várakozásra alkalmas terem is kellemes, színvonalas olvasnivalóval felszerelve, nem is olyan rossz, ha mégis várni kell. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, hogy forduljanak hozzá bizalommal." (Dr. Ágoston Béláné, Velence)

 

Keresse meg speciális fogászati problémáját itt, és tudjon meg többet, pl. a fémmentes pótlásokról, a fogmosásról, fogszuvasodásról, megelőző eljárásokról vagy éppen az ígybetegségek leggyakoribb okairól!

Szolgáltatásainkról tájékozódjon alaposan,  ITT máris elolvashat mindent.

 

"Mint mindenki én is járok fogorvoshoz. Először, mikor beléptem a fogorvosi rendelő várójába, nem gondoltam, hogy orvosnál vagyok. Jó ízléssel berendezett kellemes környezet fogadott. Belépve a rendelő ajtaján, a doktor úr és kedves asszisztense mosolyukkal és szavaikkal megnyugtatóan hatottak rám." (Uhnák Tamásné, Székesfehérvár)

 

"Lelkileg hihetetlenül megterhelő minden ember számára, ha fogorvosi kezelésre kell járnia. Hátsági Horváth Miklós olyan fogorvos, akit teljes szívvel tudok mindenki számára ajánlani. Rendkívüli szakmai tudásával, magabiztosságával, pozitív kisugárzásával nyugalmat, hitet, bizalmat ad a páciensei számára. A fogászati rendelőben biztosított a legmagasabb szintű technikai háttér, ő pedig olyan szakember, aki nem ismer lehetetlent, a kilátástalan helyzetekben is megtalálja a megoldást. Amit külön ki kell emelni, az a gyorsaság és a fájdalommentes kezelés. Elismeréssel és köszönettel tatozom azért a munkáért, amit mint a betege, én magam is megtapasztaltam." (Dr.Balogh Ibolya, Székesfehérvár)

 

"Már három éve az ArsMed Mosolyközpontba járok, és csak jó tapasztalataim vannak. Az orvosok és a személyzet profin dolgozik, amihez egy jól felszerelt fogászati rendelő párosul." (Nagy Ervin, Székesfehérvár)

 

Szolgáltatásaink közül ITT máris választhat.

"Régóta kerestem egy olyan fogászatot, ahol nem félek a fogorvostól. Fájdalommentes fogászat Székesfehérvár belvárosában, elegáns, barátságos környezetben, a család minden tagjának. Itt nem egy megoldandó eset vagyok, hanem odafigyelnek rám. Mindig korrektül és pontosan tájékoztatnak és keresik a számomra legoptimálisabb megoldást. Ezen a helyen mindenki hihetetlenül kedves és emberséges. A legmodernebb technikák, barátságos arcok, kedvesség és korrektség jellemzi a fogászati klinikát. Teljes elégedettséggel ajánlom mindenkinek." (Bakó Mónika, Székesfehérvár)

 

Az ArsMed Mosolyközpontban mindig a legkorszerűbb eszközökkel, technikákkal dolgoznak. Minden ide érkezővel kedvesen bánnak." (Virág Judit, Székesfehérvár)

 

"Nem közömbös a fogászati rendelő környezete sem, amely tiszta, higiénikus és barátságos hangulatú. (Ha nem fájna a fogam, kimondottan jól érezném magam ebben a környezetben!) További kedvező tény a kezeltek számára, hogy igen jó az együttműködés a fogorvos és a fogtechnika között, amelynek eredményeként időben gyorsabb és igen jó minőségű a fogpótlás."(Lakatos László, Székesfehérvár)

 

„Az egészség a magabiztos mosolynál kezdődik.” (Arsmed.hu)

Keresse meg speciális fogászati problémáját itt, és tudjon meg többet, pl. a fémmentes pótlásokról, a fogmosásról, fogszuvasodásról, megelőző eljárásokról vagy éppen az ígybetegségek leggyakoribb okairól!

"Hátsági-Horváth Miklós doktor úrhoz 2010. májusában fordultam a panaszaimmal. Türelemmel és hozzáértéssel vázolta számomra a lehetőségeimet, a jól felszerelt fogászati rendelőjében gyakorlatilag az összes szükséges vizsgálatot helyben el tudta végezni. Miután az implantáció mellett döntöttem, a műtétet is Ő végezte el. Számomra is meglepő módon teljesen fájdalom és szövődménymentes beavatkozás volt, aminek eredményeként az új fogsort mint a sajátomat használom. Számomra nagy megnyugtatás, hogy tudom, hozzá bizalommal fordulhatok bármikor és családom más tagjai is jó kezekben vannak. A doktor úr hozzáértése, embersége, valamint remek humora a mai napig megkönnyíti számomra a kezeléseket. Nyugodt szívvel ajánlom minden fogorvosi ellátásra szoruló betegtársamnak." (Tóth Andrásné, Székesfehérvár)

 

"Nagyon kedvesen bánnak a betegekkel az Arsmed Mosolyközpontban." (Zánthóné Rácz Marianna, Székesfehérvár)

 ARSMED ARSPOETICA - ITT OLVASHATJA, HOGYAN DOLGOZUNK.

Az ArsMed Szolgáltatások teljes választékát ITT máris megtekintheti.

"Az Arsmed Mosolyközpont legnagyobb előnye a többi rendelővel szemben, hogy itt jó orvosok dolgoznak, kedves a légkör, fájdalommentesek a kezelések és kényelmes a szék." (Kalauz Lajos, Székesfehérvár)

 

"A rendelő Székesfehérvár belvárosában van: könnyen megközelíthető, parkolási lehetőség van. A várakozás rövid ideig tart, mert az új időpontot rugalmasan egyeztetik, akár délelőtt, akár délután, a saját munkaidőnkhöz igazítva. Saját tapasztalatom szerint nemcsak kedvességet, figyelmességet tapasztaltam, hanem a legutóbbi kezelés során is maximálisan tájékoztattak a lehetőségekről, annak előnyeiről és a megoldás fontosságáról. Akinek már felmerül az is, hogy egy fog is lehet nagyon fontos, nem mindegy, hogy tud-e anyagilag és időben rá áldozni. Nagyon szép lett a koronám, elégedett voltam, amikor elkészült." (G. Magvas Beáta, Székesfehérvár)

 

Szolgáltatásaink közül ITT választhat.  

„Az egészség a magabiztos mosolynál kezdődik.” (Arsmed.hu)

Keresse meg speciális fogászati problémáját itt, és tudjon meg még többet!

Legyen nagyon tájékozott, sose döntsön elhamarkodottan...

ONLINE BEJELENTKEZÉS ITT.

Keresse meg speciális fogászati problémáját itt, és tudjon meg többet, pl. a fémmentes pótlásokról, a fogmosásról, fogszuvasodásról, megelőző eljárásokról vagy éppen az ígybetegségek leggyakoribb okairól!