Fogbeültetés azonnal terhelhető implantátum segítségével »
Gyógyító lézer terápia gyulladás, allergia, izületi fájdalom, műtéti hegek eltüntetésére »

Szolgáltatások

ArsMed_fogbeültetés

Fogbeültetés

Egy vagy több fog, esetleg a teljes fogsor hiánya esetén is újra ragyogó mosolyt csalunk az arcára fogászati rendelőnkben Székesfehérváron!

 

Tudjon meg többet a fogbeültetésről, kattintson ide!
ArsMed_mosoly

Cirkonium korona

Egy esztétikus szép mosoly, egészséges fogsor kialakítása cirkon koronák segítségével is lehetséges! Az anyag teljesen fémmentes, ezért a természeteshez nagyon hasonló, esztétikailag tökéletes koronák készíthetők.

Tudjon meg többet a cirkonium koronáról, kattintson ide!

ArsMed_esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat

Az Ön tökéletes, hollywoodi mosolyának kulcsa az esztétikai fogászat. Amennyiben nem elégedett mosolyával, kisebb formai hibák, elszíneződések, vagy esztétikai problémák miatt, keresse fel székesfehérvári fogászatunkat.
 

Tudjon meg többet az esztétikai fogászatról, kattintson ide!

ArsMed_fogfehérítés

Fogfehérítés

Ne hagyja, hogy elszíneződött fogai megakadályozzák a mosolygásban! Mosolya az arcának ékszere! Fehér fogakkal külseje esztétikussá, harmonikussá varázsolható! Székesfehérvári rendelőnkben a legmodernebb fogfehérítő eljárásokat alkalmazzuk.

 Tudjon meg többet a fogfehérítésről, kattintson ide!

ArsMed_fogbeültetés

Mini Implantáció

A legmodernebb, IMTEC Sendax MDI mini implantátumot sok esetben akkor is lehet alkalmazni, amikor a hagyományos implantátum már nem, vagy csak bizonyos kiegészítő műtét segítségével építhető be a szájba.

Tudjon meg többet a fogbeültetésről, kattintson ide!

ArsMed_fogászati vizsgálat

Parodontológia

A fogágybetegség (parodontitis) elsősorban bakteriális eredetű gyulladás, melynek során a fogat körülvevő, azt rögzítő szövetek károsodnak. A terápia elsődleges célja a gyulladás megszüntetése - az oki és hajlamosító tényezők kiküszöbölésével -, majd a gyulladásmentes állapot megőrzése.

Tudjon meg többet a parodontológiai kezelésekről, kattintson ide!

ArsMed_fogászat_állapotfelmérés

Fogászati diagnosztika

Az Ön teljeskörű állapotfelméréséhez elengedhetetlen a részletes szájüregi vizsgálat. A rejtett problémák feltárásában a fogászati röntgen nyújt segítséget. Ezt követően állítjuk össze Önnel konzultálva a legmegfelelőbb kezelési tervet fogászati rendelőnkben, melyben javaslatot teszünk fogászati problémáinak megoldására.

Tudjon meg többet a fogászati diagnosztikáról, kattintson ide!
ArsMed_fogkőeltávolítás

Fogkőeltávolítás

A fogkő az ínyt irritálva gyulladást, a továbbiakban pedig fogágybetegséget, csontpusztulást, a fogak kilazulását, majd elvesztését okozhatja. A problémák megelőzéséhez félévente szedesse le fogkövét az ArsMed Mosolyközpontban!

Tudjon meg többet a fogkőeltávolításról, kattintson ide!

ArsMed_gyökérkezelés

Gyökérkezelés

A gyökércsatornában lévő baktériumok károsító hatásának következményeként gyulladásos folyamatok indulnak be, melyek fogvesztéssel is járhatnak! Előzze meg, látogasson el székesfehérvári fogászati rendelőnkbe.

Tudjon meg többet a gyökérkezelésről, kattintson ide!

ArsMed_szájsebészet

Szájsebészet

A fogazathoz és az állcsontokhoz tartozó megbetegedések elváltozásainak gyógyítását, az implantátumok beültetéséhez szükséges csontpótló- és ínyműtéteket , valamint implantátumok beültetését, is végezzük rendelőnkben.

Tudjon meg többet a szájsebészetről, kattintson ide!

ArsMed_barázdazárás

Barázdazárás

Gyermeke fogain mély gödrök, barázdák találhatók, melyek fogmosás során sem tisztulnak meg rendesen? A barázdák mélyén megbúvó és megtapadó baktériumok szuvasodást okoznak.

Tudjon meg többet a barázdazárásról, kattintson ide!

 

 Fogászati kezelésre van szüksége? Jelentkezzen be online, töltse ki az űrlapot: