Fogbeültetés azonnal terhelhető implantátum segítségével »
Gyógyító lézer terápia gyulladás, allergia, izületi fájdalom, műtéti hegek eltüntetésére »

Fogfehérítés

ArsMed_fogfehérítés


Fogaink természetes színe velünk született adottság. Az évek során különböző színezőanyagok rakódhatnak a fog kemény szöveteibe, melyek kozmetikai problémákat okozhatnak. Ilyen lehet például a tea, kávé, vörösbor, dohányfüst részecskéi, valamint a véráramból származó anyagok, gyógyszerek, vérfestékek, fémsók. Idővel a fogzománc vastagsága is csökkenhet, így a mélyebben található, sötétebb színű dentin erősebben áttűnik a zománcon.

 

ArsMed_fogfehérítés

Ezen okokból kifolyólag az idő előrehaladtával a fogak színe sárgásabbá, sötétebbé válik. A fogak elszíneződése komoly esztétikai problémát jelenthet. Korábban a fogszín helyreállítására - tulajdonképpen az eltakarására – csak a teljes fémmentes koronák és héjak álltak rendelkezésre. Miután a fogfehérítés teret hódított, ezeket az ép fog károsításával járó módszereket ma már nem (vagy csak nagyon ritkán) használjuk az elszíneződött fogak leplezésére.

Mosolyunk arcunk ékszere! Fehér fogakkal külseje esztétikussá, harmonikussá varázsolható!

ArsMed_fogfehérítés

A fogfehérítés a fog színének kémiai úton történő világosabbá tétele. A folyamat oxidáción alapul. A különböző fogfehérítő anyagok a hidrogén-peroxid koncentrációjában különböznek egymástól. Az otthon alkalmazható szerek kisebb koncentrációban tartalmazzák az oxidáló anyagot, mint a rendelői fogfehérítés során használt anyagok.

Zavarják elszürkült fogai? Szebb, ragyogóbb, fehérebb mosolyt szeretne? Akkor válassza a Beyond fogfehérítő zselét.

 

ArsMed_fogfehérítés

Mivel a Beyond egy hideg fénynyalábot (halogén) használ, így a fogidegek nem károsodnak. A fehérítő zselé vízbázisú, ezért nem károsítja a fogat, a fogzománcot, illetve egyáltalán nem érintkezik a fogínnyel.

A rendelői fehérítés során használt fehérítőzselé 35% hidrogén-peroxidot tartalmaz, mely biztonságos és hatásos is egyben, azonban ez nem jelenti azt, hogy ne lenne „mellékhatása”. Nemzetközi tanulmányok és saját tapasztalataink szerint is fogérzékenység előfordulhat, azonban ez 24 órán belül spontán, minden következmény nélkül elmúlik.

 

Tudjon meg többet

 Tudjon meg többet a fogfehérítésről...

Ha tehát fogai elszíneződtek ne keseredjen el, mert van megoldás!

 

Ismerje meg fogfehérítő eljárásainkat:


- Rendelői fogfehérítő módszerek

- Otthoni fogfehérítés

- Gyökérkezelt fogak fehérítése

 

 

Fogfehérítésre lenne szüksége? Kérjen időpontot most: