Fogbeültetés azonnal terhelhető implantátum segítségével »
Gyógyító lézer terápia gyulladás, allergia, izületi fájdalom, műtéti hegek eltüntetésére »

Opalesence otthoni fogfehérítés

Otthoni fogfehérítésA beavatkozás ebben az esetben is a fogorvosi rendelőben kezdődik egy személyes konzultációval. Ekkor átvizsgáljuk a szájüreg állapotát, felderítjük az elszíneződés okait, mert csak ezek ismeretében lehet tökéletes az eredmény. Mindezt egy professzionális lepedék és fogkő eltávolítás követ. Mivel az elszíneződés egyik leggyakoribb oka maga a fogkő, így annak eltávolítása után is már látványos lehet a szín megváltozása, akár 2-3 árnyalattal is világosodhatnak fogai.
 

A szuvas fogakat ideiglenes töméssel vagy ideiglenes pótlással látjuk el. A végleges tömés, fogpótlás a fogfehérítést követően készülhet, mert ezek színe nem változik a fehérítés során. Mindezek után megbeszéljük az otthoni fogfehérítés kivitelezésének módját, majd a fehérítést követő teendőket, tájékoztatjuk Önt a várható eredményekről. Meghatározzuk a fogszínt, dokumentáljuk azt, hogy könnyebb legyen az összehasonlítás a kezelés befejeztével.

Olyan fogászati beavatkozásokat, mint a kompozit tömések, amalgám tömések cseréjét és gyökérkezelést a fogfehérítés után javasolt elvégeztetni.

Tudjon meg többet

 Tudjon meg többet az otthoni fogfehérítésről...

Otthoni fogfehérítésre lenne szüksége? Kérjen időpontot most: