Fogbeültetés azonnal terhelhető implantátum segítségével »
Gyógyító lézer terápia gyulladás, allergia, izületi fájdalom, műtéti hegek eltüntetésére »

BEYOND rendelői fogfehérítés

Opalescence

Fogászatunkon az amerikai Beyond rendelői fogfehérítő rendszereket alkalmazzuk. Ezzel a módszerrel kicsit több, mint 1 óra leforgása alatt a több árnyalattal válhatnak fehérebbé fogai.

Az erős oxidálószer tartalmú készítmények kizárólag orvosi felügyelet mellett, fogorvosi rendelőben alkalmazhatók. Nagy koncentrációban tartalmaznak hidrogén-peroxidot (H2O2). A nagy koncentrációjú oxidálószerek az ínnyel, nyelvvel, ajakkal, szájüregi nyálkahártyával érintkezve károsíthatják azokat, ezért a fehérítés minden esetben izolálásban történik.


Ezzel védjük a lágy részeket az esetleges károsító hatásoktól. Izolálásra alkalmazható kofferdám gumi, vagy speciális fényre kötő anyag. A fehérítés során a fog külső felszínére visszük fel a fehérítő anyagot. A hatás javítása, gyorsítása érdekében speciális megvilágítást is alkalmazunk. Az eljárás fájdalommentes, rendkívül hatékony és látványos. A kezelés nem melegíti fel a fogakat, nincs káros hatása.

Az eredmény tartósságát befolyásolja az életmód, tehát fokozott szájhigiénével a megnyerő mosoly akár több évre is megőrizhető. A kezelést követő néhány napban kerülni kell a színező ételek, italok fogyasztását, valamint a dohányzást. Mindezek betartásával a fogszín 1-3 évig megtartható.

Tudjon meg többet

 Tudjon meg többet az Beyond fogfehérítő eljárásról...

Rendelői fogfehérítésre lenne szüksége? Kérjen időpontot most: