Fogbeültetés azonnal terhelhető implantátum segítségével »
Gyógyító lézer terápia gyulladás, allergia, izületi fájdalom, műtéti hegek eltüntetésére »

Gyökérkezelés - Endodoncia

ArsMed_gyökérkezelés


Fogászati rendelőnkben számos modern diagnosztikai módszer áll Ön és orvosaink rendelkezésére, hogy az Ön teljeskörű állapotfelmérését elvégezhessük. Az első vizithez minden esetben egy részletes szájüregi vizsgálat társul. A rejtett problémák feltárásában a fogászati röntgen nyújt segítséget. Ezt követően állítjuk össze Önnel konzultálva a legmegfelelőbb kezelési tervet, melyben javaslatot teszünk fogászati problémáinak megoldására.

Az endodoncia a fogászat azon szakterülete, amely a fogbél illetve a foggyökér körüli szövetek (periapicalis tér) megbetegedéseinek megelőzésével, a már kialakult elváltozások kezelésével foglalkozik. Gyökérkezelés alatt a pulpakamrában és gyökércsatornában helyet foglaló ér- idegképletek, azaz a pulpa eltávolítását értjük. Ezt követi a gyökértömés, amely a visszamaradó csatorna tömőanyaggal való kitöltését jelenti.

Fogászatunkon a gyökérkezelést magasan képzett és tapasztalt gyökérkezelés-specialista, más néven endodontus, valamint hozzáértő asszisztensek végzik a legmodernebb technikai és tökéletes higiéniai háttérrel.

Tudjon meg többet

 Tudjon meg többet a gyökérkezelésről...

Gyökérkezelt fogak fehérítése
A gyökérkezelés menete
Miért kell gyökérkezelést alkalmazni?
 

Gyökérkezelésre lenne szüksége? Kérjen időpontot most: